پلو:
پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.


دنیای از خوشمزه ها پلو ,برنج ,تهیه ,پخت ,ممکن ,می‌شود ,که با ,با مواد ,ممکن است ,کنند و ,آن رامنبع

طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها

حذف اکانت تلگرام و حذف اکانت اینستاگرام

‍ پلمبیر آناناس

برنامه غذایی کودکان و نوجوانان

کیک اسفناج

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

طرز تهیه کیک شربتى

مشخصات

آخرین جستجو ها

kosarprint هر چی که بخوای لینکدونی لوکال بکس اعزام به اوکراین روسیه و بلاروس اقامت اسپانیا بدون خرید ملک خرید و فروش قطعات لیفتراک فروشگاه اینترنتی طراحی و بازسازی ساختمان خبرنامه تخصصی تکنولوژی و موبایل ایران و جهان