طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.
مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه
-
- برنج 3 لیوان
- ماهیچه گوسفند 300 گرم
- شوید خشک 3 قاشق غذاخوری
- باقلا سبز 1 لیوان
- سیر 5 حبه
- پیاز 3 عدد
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم
دنیای از خوشمزه ها
ماهیچه ,باقالی ,پلو ,ایرانی ,طرز ,قاشق ,با ماهیچه ,پلو با ,باقالی پلو ,می شود ,قاشق غذاخوریمنبع
طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها
حذف اکانت تلگرام و حذف اکانت اینستاگرام
پلمبیر آناناس
برنامه غذایی کودکان و نوجوانان
کیک اسفناج
طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانیها
طرز تهیه کیک شربتى