پلو:
پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.


دنیای از خوشمزه ها پلو ,برنج ,تهیه ,پخت ,ممکن ,می‌شود ,که با ,با مواد ,ممکن است ,کنند و ,آن رامنبع

طرز تهیه “آش رشته” پیش غذای معروف ایرانی ها

حذف اکانت تلگرام و حذف اکانت اینستاگرام

‍ پلمبیر آناناس

برنامه غذایی کودکان و نوجوانان

کیک اسفناج

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

طرز تهیه کیک شربتى

مشخصات

آخرین جستجو ها

سوپر مارکت | خرید اینترنتی | فروشگاه آنلاین سئو انواع سایت و فروش بکلینگ برای چت روم شعبانی عصر فان | سایت تفریحی توانایی davooddl فروش ابزار برقی ارزان سرا فیلم , سریال , اهنگ , خبر ورزشی